اخبار دانشگاه گرامیداشت و یادواره ها

“مسابقه كتابخواني” از محتواي كتاب وزين “من قاسم سليماني هستم؛ سرباز ولايت”

« امروز كتابخواني و علم آموزي، نه تنها يك وظيفه ملي، كه يك واجب ديني است. »
                                                                                                                  امام خامنه‌اي (مدضله)

قابل توجه كليه دانشجويان محترم مجتمع آموزش عالی شیروان

به اطلاع مي رساند مديريت امور دانشجوئی و فرهنگي مجتمع در نظر دارد به منظور حفظ آثار و ارج نهادن به ارزشهاي گرانبها و مقام شامخ “شهداي دانشجو و دانشگاهی” و همچنين پاسداشت “هفته بسيج” و “هفته كتاب و كتابخواني”، يك دوره “مسابقه كتابخواني” از محتواي كتاب وزين “من قاسم سليماني هستم؛ سرباز ولايت” به صورت مجازی برگزار نماید. لذا از کلیه دانشجویان محترم علاقمند مجتمع ، برای شرکت در مسابقه فوق دعوت به عمل می آید.

دانلود کتاب من قاسم سلیمانی هستم سرباز ولایت

• تاريخ ارزيابي (امتحان) مجازي؛ راس ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه تاريخ 1399/09/05
  • سئوالات، راس ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه مورخ 1399/09/05بر روی سایت مجتمع به آدرس: cheshirvan.ac.ir بارگذاری خواهد شد.
  • نحوه ارسال پاسخنامه : پاسخنامه را به صورت” عکس برگه”  حداکثر تا ساعت 13 از طریق واتساپ به شماره 09033712819 ارسال فرمایید، به عکس های ناخوانا و تار ترتیب اثر داده نمی شود.
  • حداکثر مهلت ارسال پاسخنامه یک ساعت بعد از بارگذاری سوالات می باشد، به پاسخ هایی که بعد از موعد تعیین شده ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • به 3 نفر از دانشجویان، كه پاسخ صحيح به كليه سؤالات داده باشند، به قيد قرعه جايزه اي، اهدا خواهد شد.

مدیریت امور دانشجوئی و فرهنگی