اخبار دانشگاه اطلاعیه یادواره یادواره ها

مسابقه كتابخواني بمناسبت دهه فجر

قابل توجه كليه دانشجويان محترم مجتمع آموزش عالی شیروان

به اطلاع مي رساند مديريت امور دانشجوئی و فرهنگي مجتمع در نظر دارد به مناسبت دهه فجر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط نظام شاهنشاهی، يك دوره “مسابقه كتابخواني” از محتواي كتاب “ ايران پس از انقلاب اسلامي ، جلد 1 رخدادهاي بهمن 57 تا خرداد 58 كاري از سيد روح الله امين آبادي” به صورت مجازی برگزار نماید. لذا از کلیه دانشجویان محترم علاقمند مجتمع ، برای شرکت در مسابقه فوق دعوت به عمل می آید.

• تاريخ ارزيابي (امتحان) مجازي؛ راس ساعت 12 ظهر روز دوشنبه  تاريخ 1399/11/20
  • سوالات، راس ساعت 12 روز دوشنبه تاريخ 1399/11/20 بر روی سایت مجتمع به آدرس: cheshirvan.ac.ir  بارگذاری خواهد شد.
  • نحوه ارسال پاسخنامه : پاسخنامه را به صورت” عکس برگه”  حداکثر تا ساعت 13 از طریق واتساپ به شماره 09033712819  ارسال فرمایید، به عکس های ناخوانا و تار ترتیب اثر داده نمی شود.
  • حداکثر مهلت ارسال پاسخنامه یک ساعت بعد از بارگذاری سوالات می باشد، به پاسخ هایی که بعد از موعد تعیین شده ارسال گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • به 3 نفر از کارمندان و دانشجویان، كه پاسخ صحيح به كليه سؤالات داده باشند، به قيد قرعه جايزه اي، اهدا خواهد شد.

دانلود کتاب    http://cheshirvan.ac.ir/wp-content/uploads/2021/01/ketab.pdf

pasokhnameh