اطلاعیه یادواره

بیانیه روابط عمومی مجتمع آموزش عالی شیروان به مناسبت فرارسیدن 16 آذر ماه، روز دانشجو

بسمه تعالی

رویداد بزرگ و ماندگار 16 آذر 1332 پیشران قوی و اولیه جنبش دانشجویی جهت آگاهی بخشی و بیداری نسل دانشجویی آن زمان و نسل های بعد جهت مبارزه با استکبار، استبداد و استحمار امپریالیسم شرق و غرب بود که با پیروزی انقلاب اسلامی به رشد و شکوفایی و بلوغ رسید. در شانزدهم آذر 1332 مشت‌های گره کرده عزم، خشم وغیرت دینی ملت بزرگ ایران، توسط فرزندان دانشجویش برسرظلم، تعدی و فریبکاری مستکبران عالم فرود آمده و صفحات زرینی از استکبار ستیزی و ضداستعماری ایرانیان را رقم زد. در این روز برجسته خون پاک ریخته شده دانشجویان شهید: احمد قندچی، مهدی شریعت رضوی و مصطفی بزرگ نیا بود که باعث گردید تا تلاش لندن و واشنگتن جهت مشروع و دموکراتیک جلوه دادن رژیم کودتای پهلوی که در پی آن بتوانند امتیازات استعماری مورد نظر خود را در محیطی آرام و بدون تنش های سیاسی بدست آورند را خنثی کند .در واقع شانزدهم آذر 1332، دانشگاه را به سمبل مقاومت در مقابل زیاده خواهی ها و مداخله گری های بیگانگان مستکبر در امور کشورمان تبدیل کرد.

امروز مستکبران عالم با تمام توان خود اعم از سلاح جنگ نرم، تحریم های ظالمانه، تهاجم فرهنگی و ترور دانشمندان ایرانی در صدد تا از رشد و توسعه علمی و تحقیقاتی کشور عزیزمان ایران از یک سو  و تخریب هویت ملی اسلامی وتضعیف باورهای انقلابی و اسلامی از سوی دیگر، از طریق تهدیدات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به انقلاب اسلامی ایران  ضربه بزنند. این مستکبران کج فهم غافل از این هستند که دانشجویان غیور ایرانی، با روشنفکری و آگاهی هرگز اجازه نخواهند داد که دشمنان در امور داخلی و خارجی کشورمان دخالت کنند و ملت همیشه هوشیار ایران نیز در این صحنه حاضر می باشد. دانشجویان فهیم ایران زمین با تولید علم و جنبش نرم افزاری در سنگر دانش خواهند ماند و همواره از دانش و کوشش جهت رسیدن به رشد علمی و فن آوری باز نخواهند. ما دانشگاهیان وظیفه داریم در جنگ با جهاد نرم همچنان ثابت قدم و استوار بمانیم و با اعتلای فرهنگ دینی خودمانع نفوذ اندیشه های الحادی و باورهای غیر انسانی مستکبران به باورهای دینیمان شویم.

مجتمع آموزش عالی شیروان ضمن گرامی داشت ﯾﺎد و ﺧﺎﻃﺮه شهیدان اﺣﻤﺪ ﻗﻨﺪﭼﯽ، مهدی ﺷﺮﯾﻌﺖ رﺿﻮی و ﻣﺼﻄﻔﯽ ﺑﺰرگ ﻧﯿﺎ، ﺷهدای سرافراز 16 آذرسال32، این روز بزرگ را به جامعه دانشگاهی، دانشجویان گرامی به ویژه دانشجویان عزیز مجتمع آموزش عالی شیروان  تبریک عرض نموده و از خداوند متعال خواستاریم تا همه ما بتوانیم با بصیرت و هوشیاری و با پیروی کامل از منویات مقام عظمای ولایت، حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی)، گام های موثرتری جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.