پیام رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

پیام رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

هشت سال دفاع مقدس همچون نگینی تا ابد بر تارک تاریخ حماسه، ایثار و پایداری آزادگان جهان خواهد درخشید.  این هشت سال دفاع مقدس مملو از عشق و ایثار و مقاومت است.

سی و یکم شهریور ماه روز آغازین هفته دفاع مقدس یادآور رشادتهای شهیدان، جانبازان و ایثارگران و مظهر وحدت و همدلی مردم شریف ایران اسلامی عزیزمان برای مقابله با شیاطین دیو صفتان است.

بدون تردید هفته بزرگداشت دفاع مقدس فرصت ارزشمندی است تا ملت همیشه سرافراز و غیور ایران اسلامی با آرمان های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق نموده و خاطر اسوه های ایثار و از خود گذشتگی را گرامی بدارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و همه شهدای جنگ تحمیلی این هفته را محضر رهبر معظم انقلاب، خانواده معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران همچنین به همه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز مجتمع آموزش عالی شیروان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سعادت و سربلندی همراه با صحت و سلامتی همگان را مسئلت می نمایم.

علیرضا دادخواه

رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان