اخبار دانشگاه اخبار و اطلاعیه دانشجویی و فرهنگی

مسابقه مجازی كتابخواني از محتواي كتاب وصيت نامه سياسي – الهي امام خميني(ره)

ضمن تسليت سالگرد ارتحال امام خميني (ره) ، مديريت امور دانشجوئي و فرهنگي مجتمع آموزش عالی شیروان، در نظر دارد يك دوره “مسابقه كتابخواني” از محتواي كتاب “وصيت نامه سياسي – الهي امام خميني(ره)” به صورت مجازي برگزار نمايد. لذا از كليه دانشجویان محترم علاقمند مجتمع ، براي شركت در مسابقه فوق دعوت به عمل مي آيد.

• تاريخ ارزيابي (امتحان) مجازي؛ راس ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه  تاريخ 1400/03/19
  • سوالات، راس ساعت 12 روز سه شنبه تاريخ 1400/03/18 روي سايت مجتمع به آدرس: cheshirvan.ac.ir  بارگذاري خواهد شد.
  • نحوه ارسال پاسخنامه : پاسخنامه را به صورت” عكس برگه”  حداكثر تا ساعت 13 از طريق واتساپ به شماره 09033712819  ارسال فرماييد، به عكس هاي ناخوانا و تار ترتيب اثر داده نمي شود.
  • حداكثر مهلت ارسال پاسخنامه يك ساعت بعد از زمان تعيين شده مي باشد، به پاسخ هايي كه بعد از موعد تعيين شده ارسال گردد، ترتيب اثر داده نخواهد شد.
  • به 3 نفر از دانشجویان، كه پاسخ صحيح به كليه سؤالات داده باشند، به قيد قرعه جايزه اي، اهدا خواهد شد.
  •     دانلود کتاب وصیتنامه سیاسی- الهی حضرت امام خمینی (ره)
  • دانلود سوالات و پاسخنامه مسابقه کتابخوانی وصیت نامه )