پیام رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان بمناسبت آغاز سال تحصیلی 1400-1399

پیام رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان بمناسبت آغاز سال تحصیلی 1400-1399

با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش، فعالیت های آموزشی، پژوهشی جان دوباره ای گرفته و مسیر پیشرفت علمی، رشد و تعالی و توسعه پایدار پر فروع تر می گردد. این ایام سرآغاز دوباره ای است که جویندگان علم و دانش با بهره گیری از اساتید و دانشمندان، خود را برای ایفای نقش اثرگذار در آینده کشور و جامعه مهیا می سازند.

دانشگاه به عنوان نهادی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی و کارآفرین و همچنین کانون تفکر و جوش و خروش فکری جامعه محسوب می شوند. بنابراین بر همه اعضای خانواده دانشگاهی فرض است که با ایجاد فضایی همراه با نشاط و معنویت در مسیر پویایی علمی و فرهنگی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محیط دانشگاه تلاش نمائید.

اینجانب آغاز سال جدید تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده عزیز و پر مهر علم و فرهنگ مجتمع آموزش عالی شیروان بويژه دانشجویان نوورود که برای نخستین بار با محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک می گویم و برای همه شما عزیزان از درگاه خداوند متعال موفقیت و بهروزی و سعادت را آرزومندم.

اگرچه به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا شرایط خاصی ایجاد شده، امیدواریم با رفع این بلاء زمینه حضور فیزیکی دانشجویان در محیط علم و دانش مهیا گردد.

انشاء الله با فضل الهی در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خودسازی و علم اندوزی تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشیم.

علیرضا دادخواه

رئیس مجتمع آموزش عالی شیروان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.