اطلاع رساني جشنواره ضربان انتظار

معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه بين المللي امام رضا(ع) نخستين جشنواره ملي دانشجويي «ضربان انتظار» را در چهار محور اعتقادي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي برگزار مي كند.

این جشنواره در پنج بخش؛ پژوهشي، هنري، ادبي، كتابخواني و فضاي مجازي تدارك ديده شده است و آيين اختتاميه و اعلام نفرات برتر همزمان با نيمه شعبان در 27 اسفند ماه 1400 برگزار مي شود.

بخش پژوهشي اين جشنواره ملي شامل ارسال مقاله و بخش هنري در رشته هاي؛ هنرهاي تجسمي، عكاسي، طراحي گرافيكي (عكس نوشته، تايپوگرافي، پوستر)، پادكست و اينفوگرافيك طراحي شده است.

در بخش ادبي علاقه مندان مي توانند در حوزه هاي؛ شعر، داستان كوتاه، دلنوشته و نثر آثار خود را به دبيرخانه جشنواره ارسال نمايند.

در بخش كتابخواني جشنواره ملي دانشجويي «ضربان انتظار»، علاقه مندان مي توانند خلاصه كتاب با موضوع مهدويت در قالب مايند مپ يا اينفوگرافيك تهيه و در بخش فضاي مجازي شركت كنندگان بايد يك حركت و جريان اجتماعي مانند كمپين هاي مختلف را برگزار كنند.

عموم دانشجويان علاقه مند به شركت در بخش هاي مختلف جشنواره مي توانند تا اول اسفند ماه 1400 آثار خود را از طريق ايميل جشنواره به نشاني mahdaviat.imamreza@gmail.com و يا پيام رسان ايتا، سروش و تلگرام با شناسه mahdaviat_imamreza@ ارسال نمايند