اطلاعیه مهم در خصوص ممانعت از پذیرش دانشجویان واکسن نزده در خوابگاه های دانشجویی

به اطلاع دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه ها برای ادامه نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 (جاری) می رساند، شرط قطعی اسکان در خوابگاه ها طبق مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تزریق سه دوز واکسن پیشگیری از کروناست. مدارک واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی (فایل و یا پرینت کارت واکسیناسیون) توسط سرپرستان خوابگاه در بدو ورود به خوابگاه ها کنترل شده و در صورت عدم تزریق سه دوز واکسن، از پذیرش و اسکان دانشجو در خوابگاه ممانعت به عمل می آید. این موضوع شامل دانشجویان مهمان در خوابگاه ها و همچنین دانشجویان ساکن در خوابگاه های غیر دولتی نیز می شود. لذا با توجه به عدم پذیرش هیچگونه عذر و در جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی در فرصت باقی مانده تا مراجعه به خوابگاه ها، نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایید.
امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده کشاورزی شیروان