فراخوان دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت (ع)

فراخوان دومین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) جشنواره ( أنا مِن حسین)

فراخوان دومین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) جشنواره (أنا مِن حسین)

“بنیاد بین المللی عاشورا” با همکاری “معاونت علمی فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)”، “حوزه هنری انقلاب اسلامی”، “خبرگزاری اهل بیت(ع) – ابنا”، “سایت جامع هنر اسلامی” و برخی نهاهای فرهنگی و هنری دیگر، “دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع)” را با عنوان “جشنواره أنا مِن حسین” در شاخه های مختلف دیداری، شنیداری و نوشتاری با موضوع «پیوندهای پیامبر اکرم محمد مصطفی(ص) با فرزند شهیدش امام حسین(ع)» برگزار می‏‌کند.

* بخش ها

جشنواره فرهنگی هنری “أنا مِن حسین” در پنج بخش زیر برگزار می گردد:

1. بخش سینمایی؛ با چهار شاخه: 1. فیلم کوتاه داستانی 2. مستند کوتاه 3. پویانمایی 4. فیلمنامه

2. بخش شعر؛ با چهار شاخه: 1. شعر کلاسیک 2. شعر نو 3. شعر کودک و نوجوان 4. نوحه ‏سرایی

3. بخش آثار مکتوب؛ با دو شاخه: 1. مقاله 2. کتاب

4. بخش محتوای فضای مجازی؛ با سه شاخه: 1. موشن‏ گرافی 2. پادکست 3. نماهنگ

5. بخش ایده های خاص

ـــــــــــــــــــــ مقررات عمومی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. شرکت همه هنرمندان، نویسندگان، فیلمسازان، تهیه کنندگان و اشخاص حقیقی و حقوقی از همه کشورهای جهان در بخشهای پنج‏گانه جشنواره بلامانع است.

2. اصل وحدت اسلامی و عدم توهین به مقدسات و نمادهای ادیان و مذاهب، باید در همه آثار رعایت گردد.

3. شرکت و دریافت جایزه از سایر جشنواره‌ها مانع حضور در این جشنواره نمی شود.

4. تکمیل و امضاء فرم شرکت در جشنواره الزامی و به معنای پذیرش کامل مقررات جشنواره است.

5. ثبت نام و ارسال فرم به دو شکل ایمیلی و پستی امکان‏پذیر است.

6. از نظر جشنواره، امضاء کننده فرم شرکت در جشنواره، مالک اثر است.

7. در صورتی که اثر بیش از یک صاحب داشته باشد، یک نفر از آنها باید به عنوان نماینده مالکان اثر معرفی شود.

8. نسخه واصل شده از کلیه آثار دریافتی – اعم از فیلم، فیلمنامه، مقاله و… – بازگردانده نخواهد شد.

9. مجمع جهانی اهل بیت(ع) و بنیاد بین المللی عاشورا حق دارند که از آثار واصله بهره برداری نمایند.

10. جشنواره برای دیده شدن آثار در سطح بین المللی، نسبت به ترجمه آثار و پخش در شبکه های گوناگون اقدام خواهد کرد.

11. جشنواره درباره انتخاب موضوع و ایده و نیز پاسخ به سؤالات دینی و مذهبی، از متقاضیان و فیلمسازان، حمایت مشاوره‏‌ای خواهد نمود.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گاه ‏شمار جشنواره ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. اعلام فراخوان: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ (6 مارس 2022) همزمان با سالروز ولادت امام حسین(ع)

2. آخرین مهلت ارسال آثار: 30 آبان ۱۴۰۱ (21نوامبر 2022)

3. بررسی، داوری و اطلاع‏ رسانی به شرکت کنندگان: ۳۰ دی ۱۴۰۱ (20 ژانویه 2023)

4. زمان برگزاری مراسم اهدای جوایز: دهه فجر یا اسفند ۱۴۰۱ (فوریه 2023)

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مراحل ارسال آثار ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

1. قرائت دقیق مقررات و دریافت فرم ثبت نام.

2. ارسال فرم تکمیل و امضاءشده، به همراه لوح فشرده حاوی آثار در بخش های سینمایی، مکتوب و فضای مجازی به دبیرخانه “به وسیله پست فیزیکی”.

3. ارسال فرم تکمیل و امضاءشده به همراه آثار در بخش های شعر به دبیرخانه جشنواره “به وسیله ایمیل”.

4. استعلام تلفنی یا پیامکی از دبیرخانه برای دریافت اعلام وصول.